VIDEO

10.02.2020.

"Marina" ugostila još jedan Humanitarni bal krinolina

Autor: Sara Blažić

Na brodu Marina, održan je osmi po redu humanitarni bal krinolina u organizaciji udruge „Veseli oldtimeri” i uz pomoć voditelja botela Marina. Ove godine sredstva su se skupljala za sigurnu kuću za djecu i žene žrtve obiteljskog nasilja.

Na brodu Marina, održan je osmi po redu humanitarni bal krinolina u organizaciji udruge „Veseli oldtimeri” i uz pomoć voditelja botela Marina. Ove godine sredstva su se skupljala za sigurnu kuću za djecu i žene kojima je pomoć potrebna.

Bal krinolina priređuje se u stilu nekadašnjih raskošnih balova kakvi su se davnih dana održavali u Rijeci, koja je imala čak šest dvorana za ples. Tako je na bal potrebno doći u krinolini ili u haljini koja odražava duh balskih vremena. Uz pratnju Big Banda koji je svirao obrade domaće, karnevalske glazbe na način valcera, bal su službeno otvorila tri plesna para, organizatori i gosti. Organizatori samog bala, voditelji botela Marina i meštar Toni i ovogodišnja kraljica karnevala Dora Pilepić.

Zabava je trajala do kasno u noć, te je u ovom petom godišnjem dobu, Rijeka opet na jednu noć postala grad bala pod maskama.