Riječkoj umjetnici izlazi album "Iridescent"

05.02.2019.

Koncertna promocija albuma prvijenca Stephany Stefan 9. ožujka u Filodrammatici

Riječka multidisciplinarna umjetnica Stephany Stefan u subotu, 9. ožujka, u 20 sati, u velikoj dvorani Filodrammatici održat će koncertnu promociju novog album pod nazivom „Iridescent“, i to u pratnji pratećeg benda koji čine glazbenici: Goran Pleić (bubnjevi), Vedran Mijić (bass), Igor Musulin (gitara) i Dorian Cuculić (klavijature).

Riječka multidisciplinarna umjetnica Stephany Stefan u subotu, 9. ožujka, u 20 sati, u velikoj dvorani Filodrammatici održat će koncertnu promociju novog album pod nazivom „Iridescent“, i to u pratnji pratećeg benda koji čine glazbenici: Goran Pleić (bubnjevi), Vedran Mijić (bass), Igor Musulin (gitara) i Dorian Cuculić (klavijature). / Foto: Josip Sore
Stephany Stefan / Foto: Josip Sore

Početkom 2017. objavila je prvi EP pod nazivom “Clouds” koji je i popraćen video spotom za istoimeni singl. Uz nekoliko zapaženih svirki u Rijeci te na festivalima ReArt u Osijeku i Velvet festivalu na Puntu, Stephany je paralelno stvarala nove pjesme. Lanjskim singlom “Binary Philosophy” ujedno je i najavila album prvijenac koji izlazi ovog mjeseca.

Osim glazbe, Stephany se bavi i fotografijom i kombinira kazališne, plesne i cirkuske vještine. Na svojim nastupima spaja navedene grane umjetnosti u jednu cjelinu, izvodeći autorsku glazbu u pratnji benda. Svoju glazbu ne žanrira već ju naziva multižanrovskom.

Koncert Stephany Stefan u Filodrammatici dio je programa pod nazivo​m Let’s Talk About Music. Riječ je o novom edukativno-koncertnom programu Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi. Kroz četiri modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i tehničke produkcije, ali i koncertne nastupe novih snaga koji će tako i sami postati sudionici cjelokupnog programa.

Broj ulaznica za koncertnu promociju je ograničen. Cijena ulaznice u pretprodaji je 30 kuna (Dallas Music shop Rijeka, Croatia Records, Entrio), a na dan koncerta cijena, ukoliko ih ostane, penje se na 45 kuna.

Tagovi: