Rijeka Advent

27.12.2018.

Koncerti na trgovima u nastavku adventskih događanja

Rijeka Advent ove je zime zabljesnuo snažnije nego ikada, obogaćen novim lokacijama i programima na radost svojih posjetitelja. Iako nam se blagdani polako bliže kraju i ovog tjedna očekuju vas brojni programi na raznim lokacijama.

Rijeka Advent ove je zime zabljesnuo snažnije nego ikada, obogaćen novim lokacijama i programima na radost  svojih posjetitelja. Iako nam se blagdani polako bliže kraju i ovog tjedna očekuju vas brojni programi na raznim lokacijama. / Foto: press materijal

U petak, 28. prosinca na Trgu 128. brigade HV od 19 sati zabavljat će vas bend Good Rockin' Daddies, a u 20 sati na Trsatskom kaštelu zakazan je koncert Daniela Benia & Damjana Brnića. U isto vrijeme na Trgu Ivana Koblera počinje koncert Dua Branko i Davor.

Xfinity Band na Ri gastro Adventu, na Trgu Riječke rezolucije, zagrijat će publiku s početkom u 21 sat.

U Riječkom tunelu pripremite se za ludu noć „ispod“ grada, jer u 22 sata počinje Thru the tunnels.

U subotu, 29. prosinca u 12 sati, u Riječkom tunelu sve će biti spremno za dječju lutkarsku predstavu u izvedbi Radosne družine.

Na Trgu 128. brigade HV u 20.30 sati očekuje vas program Ususret Novoj godinu uz grupu PleteRi.

Magic Rock band svoj nastup zakazao je za 20 sati na Trsatskom kaštelu.

U Riječkom tunelu, tijekom cijelog Rijeka Adventa, očekuje vas sajamska prodaja, prezentacije OPG-ova i vinara, ugostiteljska ponuda i kazališne predstave za najmlađe posjetitelje. U večernjim satima, petkom i subotom, tunel će biti rezerviran za nezaboravne tulume, koji će trajati duboko u noć.

Brojne okuse regije i ideje za marende kroz cijeli prosinac potražite na Ri Gastro Adventu, na Trgu Riječke rezolucije. Veliki izbor tradicionalne božićno-novogodišnje ponude prigodnih jela poput sarmica u lepinji, divljeg burgera, „Riječkog ribljeg škartoca“, Cubana sendwicha, Germknedla te slatkih zalogaja.

I još puno toga, a sve detalje i raspored programa manifestacije Rijeka Advent možete pronaći na mrežnoj stranici www.RijekaAdvent.com.