VIDEO

23.01.2019.

Karnevalski sud Pom-F-Ri osudio i objesio pusta Gospodina Savršenog

Autor: Sanja Kapidžić

Na Pomorskom fakultetu u srijedu, 23. siječnja 2019., održalo se tradicionalno podizanje pusta u režiji Karnevalske udruge Pom-F-Ri. Ovogodišnji pust, Gospodin Savršeni, optužen je za niz zlodjela koje je počinio u protekloj godini.

Na Pomorskom fakultetu u srijedu, 23. siječnja 2019., održalo se tradicionalno podizanje pusta u režiji Karnevalske udruge Pom-F-Ri. Ovogodišnji pust, Gospodin Savršeni, optužen je za niz zlodjela koje je počinio u protekloj godini. Tako je, između ostalog, optužen za terorističke napade u svijetu i migrantsku krizu. Karnevalski sud proglasio ga je krivim po svim točkama optužbe pa je Gospodin Savršeni obješen na pročelje zgrade u dvorištu fakulteta gdje će čekati izvršenje kazne spaljivanjem u riječkom akvatoriju.

Gospodin savršeni, između ostalog, optužen je za terorističke napade u svijetu i migrantsku krizu. Karnevalski sud proglasio ga je krivim po svim točkama optužbe pa je Gospodin Savršeni obješen na pročelje zgrade u dvorištu fakulteta gdje će čekati izvršenje kazne spaljivanjem u riječkom akvatoriju.

U prilogu pogledajte dio atmosfere s podizanja pusta.