Party zbogom 2017. godini!

28.12.2017.

Kamo na doček Nove godine u Rijeci?

Doček Nove godine za mnoge je najljepši na otvorenom, u masi poznatih i nepoznatih ljudi koji su se okupili da zajednički isprate staru i pozdrave novu godinu. Tako će Riječane na Korzu u 2018. godinu uvesti Boris Štok (od 22 sata), grupa Jinx (oko 23 sata) i Crvena Jabuka (oko 1 sat).

Vatromet, doček nove godine

Na Trsatskoj gradini će pak ove godine biti čak dva dočeka Nove godine. Osim onog u večernjim satima, priprema se i dječji doček u podne, uz pregršt iznenađenja. Klince i klinceze dočekat će animatori, a ledena spilja pretvorit će se u disco spilju. Stotine balona krasit će kaštel, a u ponudi će biti i dječji šampanjac. U 2018. godinu posjetitelje Trsatske gradine uvest će popularna klapa Nevera, jedno od najpoznatijih imena na riječkoj klapskoj sceni. Večer će glazbeno upotpuniti riječki glazbenik DJ Fisher. Uz desetke tisuća lampica, doček Nove godine i ispraćaj stare počinje od 21 sat, a trajat će sve do ranih jutarnjih sati.

Oni kojima je doček draži u zatvorenom prostoru uvijek mogu i do Palacha. Bit će otvorena tri floora, glazbu puštati čak 10 DJ-eva, a organizirat će se i nagradna igra. Upad do ponoći je 40, a nakon 50 kuna. Prvih 100 posjetitelja čeka besplatna rakija dobrodošlice.

Plesni podij u najluđoj noći bit će sigurno puni u klubovima Boa, Insomnia i Nemo pub jer je ulaz slobodan. Obećavaju najbolje partyje gradu, uz poneko iznenađenje. Upad je besplatan i u Riveru, gdje će svirati riječki rockabilly bend Good Rockin' Daddies, a glazbu će birati DJ Endi. Vrata se otvaraju već u 18 sati.

Retro novogodišnji doček čeka vas i na botelu Marina! Nastupit će zadarski cover bend Pacific Bullets, čiji se repertoar bazira na rockabilly i rock' n' roll klasicima. Osim glazbenog dijela programa, sprema se i show riječkih PinUp djevojaka – Electric Rockabelle i Kate de Mon. Botel Marina za novogodišnju cocktail večeru priprema i bogati buffet. Cijena je 250 kuna.

Dočekati Novu godinu možete i u Ciottinoj, u Dnevnom boravku, gdje će, naravno, sve biti "kućno" i opušteno. Ulaznice po cijeni od 100 kuna su na šanku, a pošto ih je samo 50 - nemojte dugo čekati. U zamjenu za ulaznicu dobivat ćete, kažu, „piće po želji i hranu po inspiraciji masterchefa Pere... Ove godine srneći gulaš i još štošta za prije i poslije“.

Klub mladih Rijeka organizira doček Nove godine šestu godinu zaredom, uz hranu (i za vegetarijance) i piće u neograničenim količinama. Za muziku i dobru atmosferu zadužen je DJ EOL. Cijena upadnica je 200 kuna i broj im je ograničen!

Uz glazbu top DJ-eva pomiješanu s odličnom energijom, vrhunskim ozvučenjem, a sve na krovu Rijeke među zvijezdama, doček za pamćenje možete doživjeti i u Galileo baru. Najavljuju Dejana Miličevića, Toma Jaya, Labozz (Bojan Slavojević), Kiamtiku… Upad je od 50 do 80 kuna, ovisno o vremenu dolaska.

Za 35 kuna u pretprodaji te 40 kuna dobro se možete provesti i u The Beertiji. Bit će otvorena s floora, a glazbu će puštati DJ Alen Tibljaš, DJ Choskeey i DJ Branko Kovačić.

Crkva priprema doček koji je nazvala „Timeless 2018 NYE“ uz elektronsku glazbu, 13 izvođača, 2 specijalna gosta za 60-80 kuna, ovisno u koje vrijeme dođete. Party se naime nastavlja i nakon 7 ujutro!

Upad u Život je 40 kuna. U ponudi, kažu, imaju polutvrdi sir - Trapist, rađen po drevnoj tradiciji trap partija u Životu! Sirevi Shmmy & Yung Bessi su mladi dvojac iz Rijeke koji je ove sezone osnovao kolektiv Traples, Sir Snif sirna je starješina u hip-hopu i trapu koji na riječkoj sceni djeluje od 2010., a Sir, poznatiji kao SNAP, riječki je producent i sir koji je 2012. počeo nastupati i producirati, a do sada je imao preko 10 digitalnih sireva na izdavačkim sirevima Sir Recordings (UK) , Sir Brilliants (UK), Limitless Sir (BE), Sir Inc. (UK) Liquid Sir (UK), Lizplay Sir (ES) i Dubtastic Sir (BE).

Večer za dušu i pamćenje s vrhunskim pogledom na Korzo i vatromet obećava i kafić Nad Urom. Goste će do dugo u noć zabavljati Ansambl "Šadrvan". Ulaznice po cijeni 199,00 kuna potrebno je rezervirati.

Doček uz klopu, cugu i taktove DJ Bizzara organizira i Klub Tunel, i to po tunelarini od 50 kuna. Svi su dobrodošli i u King's Caffé Food pub gdje će goste zabavljati DJ Diablo. Ispraćaj Stare godine je i u Boonkeru - pizzeria & lounge baru uz živu glazbu Trija Voyage i bogati buffet stol. Cijena aranžmana je 190 kuna.

Ako smo neko mjesto i neki događaj slučajno izostavili, u komentaru nam slobodno dajte sugestije.

Požurite i rezervirajte svoja mjesta!

Dobar provod i sretna vam 2018. godina!