VIDEO

11.06.2018.

"Hell Vibrations" u Palachu: Metal večer u organizaciji polaznika radionice Music Boxa

Autor: Damir Jevtić

U petak, 8. lipnja 2018. godine, u Omladinskom kulturnom centru Palach održao se događaj pod nazivom „Hell Vibrations“, u organizaciji Udruge Ri Rock i polaznika Music Box radionice Event Management. Naime, Udruga Ri Rock ove je godine proširila svoje Music box glazbene radionice pa su, osim učenja osnova sviranja gitare, bas gitare i bubnja, organizirali i radionice na kojima su polaznike educirali o organizaciji događaja.

U petak, 8. lipnja 2018. godine, u Omladinskom kulturnom centru Palach održao se događaj pod nazivom „Hell Vibrations“, u organizaciji Udruge Ri Rock i polaznika Music Box radionice Event Management. Naime, Udruga Ri Rock ove je godine proširila svoje Music box glazbene radionice pa su, osim učenja osnova sviranja gitare, bas gitare i bubnja, organizirali i radionice na kojima su polaznike educirali o organizaciji događaja. Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, grada Rijeke, Lučke uprave Rijeka te Primorsko - goranske županije.

Polaznici su znanja i vještine stečene na radionici pokazali svojim završnim radom – organizacijom glazbenog događaja u OKC-u Palach. Na metal večeri nastupili su Czaar iz Rijeke, thrasheri Krist iz Zagreba te melodic death metalci Zenoth iz Rijeke. Osim bendova za posjetitelje je bila i organizirana nagradna igra, a za odvažne i poseban dress code u obliku ljetne obuće i rekvizita ukrašenih u metal điru.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, grada Rijeke, Lučke uprave Rijeka te Primorsko - goranske županije.