Promjena domaćina natjecanja

06.05.2019.

Havana Junior Barmen Cup 2019. zbog najave lošeg vremena seli u "Karolinu"

Natjecanje barmena Havana Junior Barmen Cup koje se održava u četvrtak, 9. svibnja, zbog najave lošeg vremena premješta se u Caffe bar - night bar Karolina. Program ostaje isti, no domaćin neće biti Champagne bar Pommery kako je prethodno najavljeno.

Udruga barmena Hrvatske poziva zainteresirane da im se pridruže na natjecanju Havana Junior Barmen Cup 2019., koje se ove godine održava 9. svibnja u Champagne baru Pommery na Korzu. / Foto: barmen.hr
Foto: Udruga barmena Hrvatske, press

„Natjecanje se organizira se već 9. godinu za redom kako bismo našim novopečenim barmenima koji su završili edukaciju u Školi barmena, priuštili poseban doživljaj ispred brojne riječke publike. Natjecanje je i dodatna priprema za sve što ih čeka u nadolazećoj sezoni“, navode organizatori, dodajući da mi je ujedno želja inspirirati i motivirati mlade ljude da rade na sebi i neprestano se educiraju u svojoj struci.

Kokteli, ples i radionice

Kroz natjecanje se demonstriraju novi trendovi u turizmu i predstavljaju nove nade ugostiteljstva budućim poslodavcima. Osim toga, rad Udruge konobara i barmena Hrvatske predstavlja se i sektoru za ugostiteljstvo (HoReCa), a u sklopu natjecanja predstavljaju i brojne edukacije, među kojima se ističu Škola barmena, edukacija za bariste, škola flaira i vođenje barova. „Na ovaj način potičemo sve željne stjecanja novih znanja i napretka da nam se pridruže u nadolazećem ciklusu edukacija i doprinesu napretku turizma i ugostiteljstva u Hrvatskoj i šire“, navodi se u najavi.

Osim nastupa barmena, za posjetitelje se u nasavku programa pripremaju plesni nastupi, radionice i kokteli. Nakon proglašenja pobjednika, zabava će potrajati do ranih jutarnjih sati.

Udruga konobara i barmena Hrvatske okuplja mlade ljude željne napretka i novih znanja te je okupila tim vrhunskih voditelja edukacija koji svoje znanje obogaćuju na brojnim radionicama i tečajevima diljem svijeta kako bi ga što kvalitetnije prenijeli svima koji žele napredovati.