VIDEO

02.10.2017.

Hartera i Karlovačko RockOff: Rasprodani rock tulum zapalio Rijeku

Autor: Damir Jevtić

U subotu 30. rujna 2017. u prostoru riječkog Exportdrva održalo se ujedinjeno izdanje festivala Hartera i Karlovačko RockOff. Ulaznice preostale nakon odlične pretprodaje proteklih tjedana planule su brzo nakon otvaranja vrata, ostavivši vani dvjestotinjak posjetitelja. Kao što je i najavljeno, program su u 20 sati otvorili Let 3 jednosatnim setom u sklopu kojeg su izvodili pjesme sa svoja prva albuma "Two dogs fuckin" i "El Desperado".

U subotu 30. rujna 2017. u prostoru riječkog Exportdrva održalo se ujedinjeno izdanje festivala Hartera i Karlovačko RockOff. Ulaznice preostale nakon odlične pretprodaje proteklih tjedana planule su brzo nakon otvaranja vrata, ostavivši vani dvjestotinjak posjetitelja. Kao što je i najavljeno, program su u 20 sati otvorili Let 3 jednosatnim setom u sklopu kojeg su izvodili pjesme sa svoja prva albuma

Nakon porcije žestokih rifova, na pozornicu su se, jedan po jedan, penjali Karlovačko Rock Off finalisti Dno., Mirna, The Miceks, Manntra i Scarlet Notes, dajući sve od sebe u predstavljanju svog autorskog rada.

Stručni žiri, kojeg čine Lada Furlan Zaborac (Bambi Molesters), Damir Martinović Mrle (LET3), Alen Marin (Kojoti), producent Denis Mujadžić Denyken i umjetnički direktor Karlovačko RockOff festivala Hrvoje Horvat, imao je po vlastitom priznanju vrlo težak zadatak odabrati samo jednog pobjednika koji odlazi u superfinale u Zagrebu 3 studenog. Nakon sumiranja svih glasova, kao pobjednik prve, riječke finalne večeri proglašena je grupa Dno.

Oko 2000 ljudi nastavilo se potom zabavljati uz sjajno primljene 'povratnike' Kojote te Gorana Bareta i Majke, nakon kojih su večer svojim klasičnim setom zatvorili Let 3.