FKK Kantrida 2020

11.06.2019.

Glazbeno-performativna "Apstraktna monarhija" u petak na plaži Ploče

U petak, 14. lipnja, s početkom u 20 sati na Plaži Ploče (ispod Bazena Kantrida) održat će se glazbeno-izvedbena večer pod nazivom „Apstraktna monarhija“ u sklopu programa TAZ (Temporary Authonomus Zone) i FKK Kantrida 2020 - Europski kvart kulture.

U petak, 14. lipnja u 20 sati na Plaži Ploče (ispod Bazena Kantrida) održat će se glazbeno-izvedbena večer pod nazivom „Apstraktna monarhija“ u sklopu programa TAZ (Temporary Authonomus Zone) i FKK Kantrida 2020 - Europski kvart kulture.
Two Pigs Under One Umbrella / Foto: press materijal

Tijekom ove večeri, publici će se predstaviti umjetnici i glazbenici s prostora nekadašnje “Austro-Ugarske“ koji spajaju naizgled nespojive umjetničke izričaje tradicionalne klasične glazbe i suvremenog alternativnog elektro zvuka.

Uz projekciju video uratka Lászla Kerekesa naziva "Model Goli otok", održat će se i glazbeni nastupi harmonikaško-violinističkog Dua Vakkordeonioline iz Beča, kinky elektro, synthetic - synth benda Two Pigs Under One Umbrella te performans multimedijalnog umjetnika Bálinta Szombathyja "Na liniji".

Program organiziraju Novi turizam d.o.o., DOPUST i Glazba protiv vjetrenjača.