„Distune vam predstavlja“

10.10.2019.

Emo-macho pop melodije grupe Svemirko osvajaju Palach

U petak, 11. listopada u 23 sata emo-macho pop melodije zagrebačke grupe Svemirko osvajaju Palach. Radi se o jednoj od najinteresantnijih pojava suvremene pop glazbe Balkana, koja u Rijeku dolazi u sklopu 10. klupske sezone programa „Distune vam predstavlja“.

undefined
Foto: Denis Komljenović

Kako i sami vole reći, Svemirko je dobitna kombinacija pop zvukova i savršeno uravnotežen spoj osjećaja, vještine i kvalitete. U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je čije nastupe uživo čini nezaboravnima.

Ovu eklektičnu skupinu predvodi Marko Vuković uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonio Bošnjak, Marin Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojko.  

U petak, 11. listopada u 23 sata emo-macho pop melodije zagrebačke grupe Svemirko osvajaju Palach. Radi se o jednoj od najinteresantnijih pojava suvremene pop glazbe Balkana, koja u Rijeku dolazi u sklopu 10. klupske sezone programa „Distune vam predstavlja“. / Foto: Denis KomljenovićPubliku očekuje posebna set lista isprepletena hitovima s oba albuma, ali i poneka nova stvar koja se još pegla prije ulaska u studio.

Nakon koncerta slijedi after party i to u kubu Život gdje glazbu biraju Bojan Bojkov i Marin Barić, gdje ulaznica za koncert vrijedi i kao ulaznica za after party.

Zadnjih 90 ulaznica dostupno je u Dallas music shop Rijeka i putem sustavu Entrio, ukoliko ih ostane, cijena na dan koncerta iznosi 75,00 kn.

Više o ostalim koncertima u sklopu programa „Distune vam predstavlja“.