Warm Up koncert

03.05.2019.

Dark Circle Fest "zagrijavanje" u subotu u Palachu

U subotu, 4. svibnja, u OKC-u Palach održat će se "pogrebni" Dark Cicle Fest Warm Up Party na kojem će nastupiti: Dropthehammer iz Pule, Bednja iz Varaždina, riječki Omnivore te nove snage riječke scene Whitchguard.

U subotu, 4. svibnja, u OKC-u Palach održat će se Dark Cicle Fest Warm Up Party na kojem će nastupiti: Dropthehammer iz Pule, Bednja iz Varaždina, riječki Omnivore te nove snage riječke scene Whitchguard.

Kako najavljuje Udruga Ri Rock, „posljednje pozdrave i nesvetu misu zadušnicu (festivala) vodit će mladi ministrant Stefan Drmač“.

Program započinje kratkim dokumentarnim filmom o Dark Circle Festu, čije će se šesto, ujedno i posljednje izdanje, ove godine održati 14. i 15. svibnja. Festival će kao i ranijih godina donijeti nastupe lokalnih i stranih bendova.

Štovatelji “mercha” festivala koji prošle godine nisu došli do svojih suvenira moći će ih kupiti po sniženim cijenama, te će biti u mogućnosti ugrabiti i ulaznice za ovogodišnje izdanje festa. A sve to također neki mogu osvojiti u nagradnoj igri koje će trajati tokom večeri.

Vrata Palacha otvaraju se u 21 sat, a cijena ulaznice je 20 kuna.