VIDEO: "Moj Božić"

24.12.2017.

Damir Kedžo božićnim koncertom oduševio prepuni HKD

Autor: Damir Jevtić

Nakon tri godine Damir Kedžo vratio se u HKD i oduševio svojim božićnim koncertom. Uz mnoštvo svojih autorskih pjesama Kedžo je u subotu, 23. prosinca, izveo i mnogobrojne svjetske uspješnice kako bi na što ljepši i ugodniji način završili 2017. koja je za njega bila izrazito uspješna na poslovnom planu. Osvojio je mnogobrojne nagrade, održao mnoštvo koncerata te snimio odlične hitove poput „Sve u meni se budi“, „Korijen u pijesku“ te „Ljubavi moja“.

Nakon tri godine Damir Kedžo vratio se u HKD i oduševio svojim božićnim koncertom. Uz mnoštvo svojih autorskih pjesama Kedžo je u subotu, 23. prosinca, izveo i mnogobrojne svjetske uspješnice kako bi na što ljepši i ugodniji način završili 2017. koja je za njega bila izrazito uspješna na poslovnom planu. Osvojio je mnogobrojne nagrade, održao mnoštvo koncerata te odličnim hitovima poput „Sve u meni se budi“, „Korijen u pijesku“ te „Ljubavi moja“.

U goste na svoj koncert Damir je pozvao poznate riječke pjevačice Antonelu Doko, Medeu Market-Sindik i Niku Syva. S Medeom je otpjevao The Prayer Celine Dion i Andrea Bocelli, a najavili su i prvi zajednički duet koji će biti objavljen početkom sljedeće godine. Koncert je bio rasprodan nekoliko dana unaprijed. Dio atmosfere koncerta uz izjavu Damira pogledajte u prilogu.