VIDEO

19.12.2017.

Božićna revija na Bazenima Kantrida: Riječke sinkro plivačice priredile još jedan vodeni spektakl

Autor: Sanja Kapidžić

U nedjelju, 17. prosinca, na Bazenima Kantrida održala se božićna revija „Snježna kraljica“, koju je izvelo 110 plivačica Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris. Najmlađa plivačica imala je pet, a najstarija 18 godina. Revija od devet točaka je, uz prigodnu glazbu, prikazala ljepotu pokreta, scenografije i svjetla.

Božićna revija Snježna kraljica na Bazenima Kantrida

Za temu ovogodišnje Božićne revije izabran je ruski crtić iz 1957. “Snježna kraljica”. Scenarij revije zajednički potpisuje cijeli stručni tim (Valeria Petrachina, Aleksandra Saršon Pezelj, Monica Lazarić, Jelena Garabiljević, Marija Šavko, Meri Drašković, Rebecca Domika, Marta Jeličić, Marta Crnčić, Ivana Host i Iva Matanović) koji je priču prebacio u bazen, dok tradicionalno izvrsnu scenografiju i izradu kostima potpisuje Aleksandra Saršon Pezelj.

Revija je započela službenim dijelom u kojem su nagrađene plivačice koje su ostvarile najbolje rezultate u sezoni 2016/2017, koje su bile najredovitije na treninzima te koje su nastupile za mlađejuniorsku, juniorsku i seniorsku reprezentaciju.