RIJEKA

18.01.2018.

Bendovi One Piece Puzzle i Po' metra crijeva gosti riječkog Dallas music shopa

Prije same koncertne promocije članovi oba benda gosti su riječkog Dallas music shopa. Prilika je to za sve fanove da uhvate autogram, fotku a naravno biti će i nagrada. Poseban program u Dallas music shopa Rijeka, počinje u utorak, 23.1. od 18h gdje će bendovi na svoj način čestitati aktualnih 20 godina riječkoj oazi zvuka te ujedno najaviti satnicu „koncertne maškarane fešte“ koja se očekuje s nestrpljenjem.

One Piece Puzzle
Foto: Kristijan Vučković

Podsjetimo, posljednjeg petka u prvom mjesecu 2018. OKC Palach postaje poprište ukrštavanja zvučnih kulisa koje spremaju dvije riječke koncertne atrakcije-One Piece Puzzle i Po' metra crijeva! Za svoje vjerne fanove spremaju razaranje koje će uzdrmati temelje legendarnog kluba u Kružnoj ulici.

Željni distorzije, čakavštine i metala, ‘Puzle’ i ‘Crijeva’ spremaju apsolutnu zabavu uz elektro sopile i naravno iznenađenje dobrodošlice. Nove (a bome i stare) stvari najbolje zvuče uživo, tako da nas čekaju posebne set liste, ali i scenski dio koji čuvaju kao strogu tajnu.

Novi albumi, uigrane postave zalog su koncertne štale koja nas očekuje u petak, 26.1. od 20h.

Zadnjih stotinjak ulaznica po pretprodajnoj cijeni od 50 kn dostupno u Dallas music shopu Rijeka i /li u sustavu Entrio.