VIDEO

03.02.2020.

Antonio i Valerija novi princ i princeza Riječkog karnevala 2020.

Autor: Sanja Kapidžić

Antonio Cofer-Kliner i Valeria Štimac novi su princ i princeza Riječkog karnevala 2020. Odlučeno je tako na izboru što se u nedjelju, 2. veljače, održao u Tower centru, a mališani koji su osvojili titulu imat će čast da ovu subotu, 8. veljače, zajedno s Meštrom Tonijem i kraljicom Dorom Pilepić, dostojno predvode Dječju karnevalsku povorku.

U nedjelju, 2. veljače, u Tower centru, održan je Izbor za titulu princa i princezu Riječkog karevala koju su osvojili Antonio Cofer-Kliner i Valeria Štimac .Izbor princa i princeze tradicionalni je događaj Riječkog karnevala, a mališani koji su osvojili titulu imat će čast da ovu subotu, 8. veljače, zajedno s Meštrom Tonijem i kraljicom Dorom Pilepić, dostojno predvode Dječju karnevalsku povorku.
Antonio Cofer-Kliner i Valeria Štimac

Devetogodišnji Antonio Cofer-Kliner iz Viškova, ovogodišnji princ Riječkog karnevala, žiri i publiku osvojio je sjajno osmišljenom koreografijom koju je otplesao u paru s četverogodišnjom sestrom Lanom. Njegova je kraljevna sedmogodišnja Valeria Štimac, pravi riječki anđelić, koja se publici predstavila recitacijom »Paun i pijetao«.

Titulu prvoga pratitelja našega princa Antonija osvojio je Luka Šikljan, najmlađi klaun jučerašnjega izbora, dok su titulu prve i druge pratiteljice princeze Valerije osvojile Leonora Belašić i Nika Škulj.