VIDEO

10.12.2018.

Advent u Kružnoj uz Djeda Mraza i dječje radionice

Autor: Betty Stojnić

Adventska sezona započeta je i u Kružnoj ulici s prigodnim programom za djecu, raznim radionicama i popratnim aktivnostima. U organizaciji Udruge Ritam u prolazu, OKC-a Palach, Penzića Rijeka i Društva multiple skleroze PGŽ građane Rijeke svake subote (do 22. prosinca) očekuje niz aktivnosti i druženja s Djedom Mrazom.

Adventska sezona započeta je i u Kružnoj ulici s prigodnim programom za djecu, s raznim radionicama i popratnim aktivnostima. U organizaciji Udruge Ritam u prolazu, OKC-a Palach, Penzića Rijeka i Društva multiple skleroze PGŽ građane Rijeke svake subote (do 22. prosinca) očekuje niz aktivnosti i druženja s Djedom Mrazom.

Otvorenje Adventa u Kružnoj održano je uz glazbeni i plesni program u sklopu kojih su nastupali Zumba Andrea i Porto Ri, te su najmlađi posjetitelji imali priliku sudjelovati u likovnoj radionici i oslikavanju lica. Izloženi su suveniri uključenih udruga koji se mogu kupiti te dječji crteži, a postoji i mogućnost novčanih donacija.

Dolazak Djeda Mraza, dakako, potaknuo je najveći interes te je postavljena i kulisa za fotografiranje. Osim toga, ukrašavanjem Kružne ulice u božićnom ugođaju nastoji se osvježiti taj dio grada i prirediti program za djecu na inače rijetko korištenoj lokaciji. Više o nadolazećem programu Adventa u Kružnoj možete saznati na Facebook stranici događaja.