BSH Trsat Castle

18.07.2018.

Adria Sunset Sessions – najbolji party ovog ljeta stiže na Trsatski kaštel!

Najbolji koncept sezone ove subote, 21. srpnja gostuje na Trsatskoj gradini. Okićeni nagradom Ambasador za najbolji koncept godine na zagrebačkom Medvedgradu BSH events bit će dio ovogodišnjeg Ljeta na Gradini.

Adria Sunset Sessions – najbolji party ovog ljeta stiže na Trsatski kaštel!

BSH events je organizacija koja se već petu godinu bavi organiziranjem jedinstvenih evenata a posjetitelji Gradine imat će priliku provesti nezaboravan dan na kaštelu, za što će se pobrinuti nekoliko DJ-a koji će publiku zabavljati uz zvukove elektronske glazbe, s naglaskom na house. Publiku će za DJ pultom zabaviti Yakka, PEZNT, Tom Bug, Life4Funk, Aldo Morro i Pablo Panda.

Radi se o konceptu dnevne party zabave, a nakon što je napravljena party revolucija u Zagrebu gdje su održani Sunset Session na Medvedgradu, u Meštrovićevom paviljonu te na krovu Muzeja suvremene umjetnosti, ali i brojnim drugim lokacijama, na red dolazi i Rijeka, točnije – Trsatski kaštel koji će zasigurno biti ispunjen samo pozitivnim vibracijama, ali povrh svega izvrsnom zabavom!

Vrata Gradine otvaraju se u 16.00 h kada i započinje party, a ulaz na kaštel bit će moguć do 18.00 h. Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i putem sustava mojekarte.hr.