VIDEO

01.12.2019.

Otvoreno klizalište Morska pahuljica

Autor: Sanja Kapidžić

Nastupom plesne skupine Ri Dance i besplatnim klizanjem u petak je na Gatu Karoline Riječke, kao uvod u adventska događanja, otvoreno najstarije riječko klizalište "Morska pahuljica" i još jedna sezona klizanja u gradu.

Sedamnaestu godinu zaredom, tvrtka Forum ugostiteljstvo iz Rijeke u suradnji s Gradom Rijeka, na Gatu Karoline Riječke, organizira klizalište Morska pahuljica. Otvorenje jedinstvenog klizališta u neposrednoj blizini mora, koje s nestrpljenjem očekuju brojni Riječani, održalo se petak u popodnevnim satima, kao najbolji uvod u brojna prosinačka događanja tijekom Rijeka Adventa.

Jedan od tradicionalnih programa klizališta kojem se posebno raduju najmlađi posjetitelji je doček svetog Nikole koji će se održati 6. prosinca, uz prigodan program i podjelu darova.

Kao i dosadašnjih godina Odjel gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke omogućit će besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Sva djeca s područja Grada Rijeke moći će besplatno pohađati Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka, a detaljnije informacije o prijavama bit će objavljene na mrežnim stranicama Doma mladih Rijeka. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danom od 8 do 16 sati.

Građanima će biti na raspolaganju termini u popodnevnim satima, i to radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena sata klizanja iznosi 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna.

Klizanje na "Morskoj pahuljici" sedamnaestu godinu zaredom organizira tvrtka Forum ugostiteljstvo iz Rijeke u suradnji s Gradom Rijeka.

Obavijesti i informacije o programima klizališta Morska pahuljica pratite na Facebook stranici Rijecko klizaliste, Instagram profilu i You Tube kanalu klizališta. 

Morska pahuljica bit će otvorena sve do 12. siječnja 2020. godine.