Školsko stvaralaštvo

25.01.2018.

Uskoro počinju školski susreti Lidrano 2018.

Ukupno 329 učenika i 85 mentora iz 31 osnovne i 9 srednjih škola s područja Rijeke i Opatije okupit će se krajem mjeseca na još jednim Hrvatskim školskim susretima - LiDraNo 2018. Natjecanje na gradskoj razini u recitatorskom i scenskom stvaralaštvu održat će se 30. i 31. siječnja u Filodrammatici, a okrugli stolovi za literarni i novinarski izraz 1. veljače u Domu mladih.

Ukupno 329 učenika i 85 mentora iz 31 osnovne i 9 srednjih škola s područja Rijeke i Opatije okupit će se ove godine na još jednim Hrvatskim školskim susretima - LiDraNo 2018. Gradski susret recitatorskog i scenskog stvaralaštva održat će se 30. i 31. siječnja u Filodrammatici, a okrugli stolovi za literarni i novinarski izraz 1. veljače u Domu mladih.

„Vjerujemo da će nas i ovogodišnji LiDraNo obogatiti originalnim literarnim i novinarskim radovima, ljepotom i snagom poetskoga kazivanja te zanimljivim i vrijednim scenskim igrama“, navodi se u priopćenju Doma mladih.

Program dramskog dijela natjecanja s točnim redoslijedom natjecatelja te popis najuspješnijih sudionika u literarnom i novinarskom izrazu dostupan je na internetskim stranicama Doma mladih.

Tagovi: