VIDEO

16.05.2019.

Student Day Festival: Humanitarni stand-up nastup za male onkološke bolesnike

Autor: Sanja Kapidžić

U sklopu 10. Student Day Festivala, u srijedu, 15. svibnja, dvojica popularnih komičara, Vlatko Štampar i Aleks Curać Šarić, na Građevinskom fakultetu održali su humanitarni stand-up nastup. Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je projektu KosaRi studenata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci čiji je cilj prikupljanje kose i izrada perika za djecu oboljelih od autoimunih i onkoloških bolesti.

U sklopu 10. Student Day Festivala, u srijedu, 15. svibnja, dvojica vrhunskih komičara, Vlatko Štampar i Aleks Curać Šarić, na Građevinskom fakultetu održali su humanitarni stand-up nastup. Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je projektu KosaRi studenata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci čiji je cilj prikupljanje kose i izrada perika za djecu oboljelih od autoimunih i onkoloških bolesti. O velikom interesu za ovo događanje svjedoči i činjenica da su ulaznice rasprodane danima prije nastupa.

O velikom interesu za ovo događanje svjedoči i činjenica da su ulaznice rasprodane danima prije nastupa.

Vlatko Štampar i Aleks Curać Šarić članovi su popularnog stand-up kolektiva LAJNAP Comedy, komičari koji samostalno i zajedno nastupaju već dugi niz godina te se svrstavaju u sam vrh hrvatske stand-ip scene.

Humanitarni program nastavlja se i danas na Kampusu, s početkom u 21 sat – noćnom utrkom „Zasvijetli za druge“ u organizaciji udruge eSTUDENT. Sav prihod od svjetlećih narukvica za koje će svaki sudionik izdvojiti iznos sukladno njegovim mogućnostima također će biti namijenjen projektu KosaRi

Svi koji se još uvijek žele uključiti u humanitarnu akciju, mogu to učiniti na štandu Student Day Festivala na Korzu gdje će im volonteri pružiti i sve informacije o ovogodišnjem programu jubilarnog izdanja najvećeg studentskog festivala u regiji.