Poziv na edukaciju

06.11.2019.

Splitsko Sveučilište na Kampusu organizira besplatnu radionicu "Migracije i održivi razvoj"

Sveučilište u Splitu poziva na dvodnevnu radionicu „Migracije i održivi razvoj – primjena metode Zajednice filozofskog propitivanja (Filozofija za djecu)“, što će se 15. i 16. studenog održati na Filozofskom fakultetu u Rijeci (učionica 403, 4.kat). Radionica se održava u sklopu trogodišnjeg projekta InterCap na kojem je Sveučilište u Splitu jedan od partnera.

Sveučilište u Splitu poziva na dvodnevnu radionicu „Migracije i održivi razvoj – primjena metode Zajednice filozofskog propitivanja (Filozofija za djecu)“ što će se 15. i 16. studenog održati na Filozofskom fakultetu u Rijeci (učionica 403, 4.kat).  Radionica se održava u sklopu trogodišnjeg projekta InterCap na kojem je Sveučilište u Splitu jedan od partnera.

Edukacija je namijenjena svim predstavnicima organizacija civilnog društva, profesorima, asistentima i suradnicima na Sveučilištu u Rijeci, predstavnicima lokalne i regionalne samouprave, te predstavnicima različitih odgojno-obrazovnih institucija (agencije, centri, domovi).

Nakon završetka edukacije, sudionici će dobiti potvrdu o usavršavanju. Edukacija je besplatna te su svi materijali za edukaciju osigurani kao i coffee break i ručak. Broj mjesta na edukaciji je ograničen te su prijave obavezne na: https://forms.gle/fHXzg6zdMcXnsEPV8. Program radionica dostupan je ovdje.

Projekt InterCap financiran je iz fonda EuropeAid i bavi se problemom percepcije migracija u javnosti, utjecajem javne percepcije na razumijevanje migracija, održivog razvoja, odgovornosti i stila života građana EU u međuzavisnom svijetu te pitanjem (ne)sigurnosti i rizika koji se razvijaju iz javne percepcije migracija. Više o projektu InterCap može se doznati na: https://www.developtogether.eu/hr/