Slobodna upisna mjesta za jesenski upisni rok bit će službeno objavljena 11. kolovoza

17.07.2018.

Šesnaest srednjih škola PGŽ popunjeno u prvom upisnom krugu

Autor: Radio Rijeka

Nakon prvog upisnog kruga u srednje škole, na području Primrosko-goranske županije ostalo je još četristotinjak slobodnih mjesta. U prvom krugu upisano je 2.466 učenika, informacija je s današnjeg redovitog susreta s novinarima održanog u protorima PGŽ.

Knjiga

Slobodna upisna mjesta za jesenski upisni rok bit će službeno objavljena 11. kolovoza, a početak prijava je 21. kolovozaDio škola potpuno je ispunio upisne kvote nakon prvog kruga, a to su Prva riječka hrvatska gimnazija, Prva sušačka hrvatska gimnazija, Gimnazija Andrije Mohorovičića, Gimnazija Eugena Kumičića Opatija, Salezijanska klasična gimnazija, Prirodoslovna grafička škola, Srednja škola Krk, Srednja škola Rab, Srednja škola Lošinj, Srednja škola Crikvenica, Medicinska škola, Srednja škola za elektrotehniku i računalstvo, Tehnička škola Rijeka, Pomorska škola Bakar, Hotelijersko turistička škola Opatija i Elektroindustrijsko obrtnička škola rijeka.

Škole sa slabije popunjenim rezultatima su Graditeljska škola za industriju i obrt, Srednja škola Delnice, Srednja škola Čabar i Srednja talijanska škola u Rijeci. U njima je popunjeno između 35 i 49 posto upisnih mjesta.

Izvor: Radio Rijeka