Postanite glumac!

25.10.2019.

Riječki "Zajc" i kazalište mladih "Kamov" pozivaju djecu i mlade na audicije

Polaznici dramskog studija Riječkog kazališta mladih "Kamov" HNK Ivana pl. Zajca sudjeluju u još jednoj divnoj priči ove sezone - one o "Malom princu" u režiji iskusne i nagrađivane autorice kazališta za djecu i mlade, Renate Carole Gatice. Scenskim postavljanjem „Malog princa“ započinje putovanje puno neobičnih pitanja, a svi su pozvani pridružiti se potrazi za odgovorima.

Foto: HNK Ivana pl. Zajca

Nakon održane prve audicije - za hrvatsku verziju predstave, kreće potraga za djecom i mladima (7-17 godina) koja znaju ili uče talijanski jezik jer će riječki Mali princ postati i Il piccolo principe!

Audicija za sudjelovanje u predstavi "Il piccolo principe" će se održati u ponedjeljak, 4. studenog u 17 sati u prostoru Delte 5! Prijave su obavezne i traju do 1. studenoga, putem maila kamov@hnk-zajc.hr ili broja 099 702 2361.

Predstave "Mali princ" i „Il piccolo principe“ nastaju kao koprodukcija Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca Rijeka i Istarskog narodnog kazališta – Gradskog kazališta Pula, u kojoj će snage udružiti Hrvatska drama i Dramma Italiano / Talijanska drama HNK Ivana pl. Zajca te, naravno, kamovci!

Riječko kazalište mladih „Kamov“ ujedno poziva i buduće male glumice i glumce da se pridruže redovnom radu dramskog studija za mlađi školski uzrast (7-12 godina). Nova audicija (za koju nije uvjet poznavanje talijanskog jezika, samo velika želja za glumom i ostalim kazališnim izazovima) će se održati 7. studenog u 17.30 sati.

Više o dramskom studiju učilišta RKM „Kamov" na poveznici: http://hnk-zajc.hr/sezona-1819/rijecko-kazaliste-mladih-kamov-1819/.