Studiranje u inozemstvu

01.02.2017.

Predavanje o besplatnim studijima u Danskoj i Švedskoj u Narodnom učilištu

U organizaciji zagrebačke agencije BHV Education, u srijedu, 8. veljače, u 16 sati, u prostorijama Narodnog učilišta u Rijeci (Školjić 9), održat će se prezentacija programa školovanja u inozemstvu s naglaskom na besplatni studij u Danskoj i Švedskoj. Učenici, studenti, roditelji i svi zainteresirani moći će saznati sve o mogućnostima studija u inozemstvu te se raspitati o svemu što ih brine prilikom odabira studija kako u inozemstvu, tako i u Hrvatskoj.

student

Posebno će se predstaviti mogućnosti besplatnih studija u Danskoj, studija uz kredite britanske vlade u Velikoj Britaniji, studij u Nizozemskoj uz prakse i studij u Švicarskoj uz djelomične stipendije te novu destinaciju za naše učenike i studente – Švedsku.

Osim toga, učenike i njihove roditelje upoznat će se i s uslugom profesionalne orijentacije, tzv. Harrison metodom za koju je BHV Education jedini licencirani predstavnik u Hrvatskoj. Ovom se metodom pomaže učenicima u identificiranju njihovih talenata, kao i u otkrivanju poslova koji najbolje odgovaraju njihovim željama, potrebama i sposobnostima, a sve s ciljem što boljeg odabira smjera školovanja, bilo u Hrvatskoj ili izvan nje. 

BHV Education već 22 godine uspješno surađuje s brojnim eminentnim organizacijama, školama, sveučilištima i veleposlanstvima širom svijeta i u ovom razdoblju preko 7.000 učenika, studenata i profesionalaca sudjelovalo je u njihovim programima.

Predavanje u Narodnom učilištu je besplatno.