STUDENTARIJE

27.10.2014.

Pet profesora koje svaki faks ima

Autor: Karla Milevoj

undefined

1. Mlad i nadobudan

Ovaj je profesor u ranim tridesetim godinama i baš kad ste pomislili da ćete na njegovom predavanju odahnuti, shvatite da se teško fokusirati na sve osim nje/njega. Šarm, ljepota i pamet kao da nikada nisu bili bolje kombinirani. Na tim predavanjima vam zasigurno neće biti dosadno, ali imajte na umu da će vam ovakav profesor zadavati više zadataka nego ostali.

 

2. Strah i trepet

O njemu se priča od kad ste upisali fakultet, starije generacije vam požele sreću kada spomenete njegov predmet, a na hodniku ga se svi boje pozdraviti. Na njegovim predavanjima nitko se ne usudi ni pisnuti, mnogi su zbog njega izgubili pravo studiranja, a i vi često razmišljate o odustajanju od faksa zbog ovog profesora. Često su stari kao Biblija te zadnje godine prije mirovine koriste za mučenje studenata.

 

3. Power Point profesor

Profesor čiji je najdraži saveznik Power Point prezentacija. Ona je za njega svetinja, a poslije predavanja se pitaš zašto ne otkaže nastavu i svim studentima pošalje prezentacije. Iako su njegove prezentacije dosadne i zamorne, tvoja mora biti savršena, sa ne previše niti premalo teksta, s dovoljno grafova, slika, videa i svih ostalih interaktivnih sadržaja koje njegova prezentacija nikada nema.

 

4. Profesor opčinjen seksom

Detaljan opis nije potreban, za ovog profesora/icu svaki detalj je seksualni simbol pa će tako tokom predavanja neprimjetno reći Aleksandrov veliki ili ubaciti da su se stari Rimljani svi zajedno kupali goli bez fizičkog dodira, s naglaskom na bez. Ovakvi su profesori najčešće srednjih godina i njihova su predavanja jako zabavna, ali izbjegavajte susrete na samo.

 

5. Narcisoidni profesor

Ovaj će vam profesor reći da njegovu knjigu morate kupiti. Ono što vam neće reći jest da je to uvijet za prolazak predmeta. Sve tuđe knjige će popljuvati, a na jesen će izdati novo izdanje svoje knjige te staro više neće vrijediti.  Ako ga na ispitu doslovno citirate, vaš prolazak je zagarantiran.

Tagovi: