Otvorene prijave

27.02.2019.

Novi besplatni tečaj kineskog jezika na Ekonomskom fakultetu

Na Ekonomskom fakultetu u Rijeci kreću novi početnički tečajevi kineskog jezika koje mogu pohađati svi zainteresirani punoljetni građani s osnovnim znanjem engleskog jezika. Riječ je o programu cjeloživotnog obrazovanja koji na Ekonomskom fakultetu provodi Konfucijev institut - sveučilišni centar za kineski jezik, kulturu i poslovanje.

Konfucijev je institut osnovan u partnerskom odnosu Sveučilišta u Zagrebu i Sjedišta Konfucijevih instituta u Pekingu te je jedina takva ustanova u Hrvatskoj. Institut već nekoliko godina aktivno radi na promociji kineskog jezika i kulture, posebno među mladima, a isto tako kontinuirano radi na boljem povezivanje Hrvatske i Kine na svim područjima, uz posebni naglasak na poslovnu i ekonomsku suradnju.

Predavači su izvorni govornici koji će u 70 školskih sati predavanja i  kroz otprilike 300 znakova uvesti polaznike tečaja u osnove kineskoga jezika i kulture. Novi semestar započinje 4. ožujka 2019. godine. Prijave su otvorene do popunjena mjesta zaključno do petka, 1. ožujka 2019. godine u 13 sati.  Predavanja će biti organizirana u popodnevnim terminima.

Prijave za početnički tečaj vrše se putem online obrasca.