studentska putnička agencija

19.04.2011.

ISIC iskaznice i avio karte STA Zagreb

Autor: Alen Karlović

Prošli petak održana je radionica na temu „ISIC iskaznice i avio karte STA Zagreb“. U članku pročitajte opširnije o ISIC iskaznici te studentskoj putničkoj agenciji.

STA Zagreb - ISIC Hrvatska kao ovlašteni zastupnik i distributer međunarodne studentske, omladinske i profesorske iskaznice, pruža mogućnost tvrtkama i ustanovama da kao ISIC partner sudjeluju u mreži pogodnosti.

ISIC ID card - namijenjena za srednjoškolce i sve studente (redovne i izvanredne)

ITIC ID card - jedina međunarodna iskaznica za profesore, nastavnike i asistente

IYTC ID card - međunarodna putna iskaznica za mlade do 26 godina (ne studente)

Uz ISIC iskaznicu studentima je sve povoljnije: obrazovanje, putovanja, smještaj, zabava, zdravlje, prijevoz i sl. Svi korisnici Apple proizvoda (iPhone, iPad) mogu besplatno koristiti aplikaciju koja na karti prikaže najbliže mjesto gdje se može ostvariti popust ili pogodnost za ISIC iskaznicu. Aplikaciju pronađite u App Storeu. Najvjerojatnije će uskoro biti izrađena i aplikacija za Android Market.

Agencija STA Zagreb dio je međunarodnog lanca - najveće turističke organizacije u svijetu. To je vodeća kompanija za individualna putovanja sa svojim uredima u preko 80 zemalja diljem svijeta. U svijetu su prisutni više od 25 godina, a današnje međunarodno sjedište nalazi se u Londonu.

 

Opširnije o ISIC iskaznici pročitajte na službenim web stranicama i Facebooku. O studentskoj putničkoj agenciji (STA Zagreb) također možete više saznati na web stranicama, Facebooku i Twitteru.

Sviđa se korisniku:

Ukupno <3: 1