Rijeka - zdravi grad

08.11.2019.

Edukativno predavanje "Kako naučiti tu tešku matematiku" na Kampusu

U subotu, 9. studenog, na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci (Sveučilišna avenija 4, Trsat, Rijeka), održat će se edukativno predavanje "Kako naučiti tu tešku matematiku". Edukativno predavanje počinje u 10:30 sati.

U utorak, 17. travnja, u sklopu 16. Festivala znanosti, održala se manifestacija pod nazivom Otvoreni dan Sveučilišnih odjela. Manifestacija se održavala u zgradi Sveučilišnih odjela na trsatskom Kampusu, u prostorima Odjela za biotehnologiju, Odjela za informatiku, Odjela za fiziku i Odjela za matematiku.

Predavanje će održati mr. sc. Dinka Vuković, a namijenjeno je radnim terapeutima, odgajateljima, učiteljima razredne nastave, profesorima matematike i roditeljima djece s teškoćama  u razvoju  i općenito djece s teškoćama svladavanja matematičkih zadataka. Susret i edukacija su besplatni za sve prijavljene.

Organizatori edukativnog predavanja su Udruga za sindrom Down - Rijeka 21, Hrvatska zajednice za sindrom Down te Grad Rijeka. Predavanje se održava u sklopu projekta "Rijeka-Zdravi grad" te pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije.