Održano preko pedeset aktivnosti

24.02.2015.

Završila četvrta Rijeka psihologije

Autor: Zoran Krušvar

Od 16. do 22. veljače u Rijeci i okolici održala se četvrta po redu Rijeka psihologije, u zajedničkoj organizaciji Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Psihološkog savjetovališta Sveučilišnoga savjetovališnog centra, Udruženja studenata psihologije Psirius, Grada Rijeke, Ri Psi Alumni kluba, Udruge SAZRI, Centra za primijenjenu psihologiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci i SOS telefona grada Rijeke.

Završila četvrta Rijeka psihologije

Rijeka psihologije provodi se u okviru Tjedna psihologije u Hrvatskoj kojeg je Hrvatsko psihološko društvo pokrenulo 2008. godine. 2014. godine Hrvatski sabor dodijelio je manifestaciji Rijeka psihologije Državnu nagradu za znanost za 2013. g. u kategoriji popularizacije i promidžbe znanosti.

Iako će se nekoliko zbivanja namijenjenih studentima održati tijekom ožujka, četvrta Rijeka psihologije je službeno završila 22. veljače. Na programu su bile pedeset i tri aktivnosti, koje je pedeset i devet psihologa i izvoditelja drugih struka održalo na trideset i sedam lokacija. Neke od zanimljivih zbivanja posjetila je i naša kamera.