PD "Kamenjak“

10.08.2018.

Započeli upisi u jesensku planinarsku školu

Ovih dana započeli su upisi u jesensku planinarsku školu Planinarskog društva Kamenjak. Škola je namijenjena članovima planinarskih društava, početnicima i onima koji žele proširiti znanje, ali i svima koji se pripremaju za nastavak specijalističkog školovanja za buduće planinarske vodiče, markaciste, alpiniste...

Ovih dana započeli su upisi u jesensku planinarsku školu Planinarskog društva Kamenjak. Škola je namijenjena članovima planinarskih društava, početnicima i onima koji žele proširiti znanje, ali i svima koji se pripremaju za nastavak specijalističkog školovanja za buduće planinarske vodiče, markaciste, alpiniste... / Foto: press materijal
Foto: press materijal, PD Kamenjak

Broj polaznika ograničen je na 30. Škola počinje u srijedu, 17.10.2018. Predavanja su srijedom u 19 sati u prostorijama PD-a Kamenjak na Korzu 40. Vježbe i izleti su obično nedjeljom. Do početka škole polaznicima se preporuča nabavka osnovne opreme.

Tko trenutno nije član planinarskog društva može se učlaniti u Kamenjak prilikom upisa u školu. Kotizacija za školu je 300 kn. Uplate na blagajni Kamenjaka ili netbankingom na Erste & Steiermärkische bank d.d. Rijeka IBAN: HR1524020061100075497.

Prijavnica i više informacija na mrežnim stranicama PD-a Kamenjak i u tajništvu Kamenjaka utorkom i petkom od 19 do 21 sat.