Prikupljanje pomoći štićenicima Dječjeg doma „Ivana Brlić Mažuranić“ iz Lovrana.

23.11.2012.

Vrhunski sportaši grada Rijeke podržali humanitarnu akciju Visoke poslovne škole PAR

Hrvatski nogometni klub “Rijeka” i Rukometni klub “Zamet” kao suorganizatori te riječki olimpijci podržali su hvalevrijednu akciju studenata Visoke poslovne škole PAR “Studenti za studente” organizirane s ciljem prikupljanja pomoći štićenicima Dječjeg doma „Ivana Brlić Mažuranić“ iz Lovrana.

Vrhunski sportaši grada Rijeke podržali humanitarnu akciju Visoke poslovne škole PAR

Dario Knežević, kapetan prvotimaca NK Rijeke, Samir Barać, kapetan VK Primorje i zlatni olimpijac te Mirza Džomba, rukometna legenda prigodnim su se slikanjem sa štićenicima Doma i formalno uključili u humanitarni projekt koji će se nastaviti u predstojećim tjednima, a kulminirati će u četvrtak, 06. prosinca 2012. godine u  18 sati u Sportskom centru Zamet uz revijalne utakmice između djece, studenata PAR-a i vrhunskih sportaša. Sportski dio biti će popraćen zabavnim programom te donatorskim druženjem u VIP salonu uz aukciju darovanih eksponata vrhunskih sportaša, umjetnika i zvijezda.  

Proslavljeni riječki sportaši uključiti će se u predstojećim danima i u prodaju ulaznica na štandu na Korzu. Tako će prolaznici imati priliku kupiti karte od legendi riječkog sporta te ostalih javnih ličnosti koje će se uključiti u akciju, kazala je Gordana Nikolić, dekanica Visoke poslovne škole PAR te otkrila i sam cilj projekta kojeg su osmislili studenti Visoke poslovne škole PAR.

Želimo pomoći obnovi stambene zgrade koja je u prilično lošem stanju te istu pretvoriti u siguran dom za štićenike Doma. Sredstva će se namjenski utrošiti na kupnju građevnog materijala i uređenje prostora kako bi se uredila fasada i poboljšala izolacija što život zimi čini gotovo nemogućim, otkrila je Nikolić, dekanica Visoke poslovna škole PAR, te nadodala kako studenti Visoke poslovne škole PAR žele pružiti priliku bivšim štićenicima da i oni dožive ljepote studenskog života pa će Visoka poslovna škola PAR osigurati će stipendiju za nastavak školovanja štićenika koji žele studirati na PAR-u.

 

Humanitarno-sportskoj akciji „Studenti za studente“ možete pomoći na sljedeće načine:

kupnjom VIP ulaznica (u cijenu su uključena VIP sjedala u dvorani i donatorska večera) – cijena 200,00 kn

kupnjom ulaznica na štandu u periodu od 26.11. do 6.12.2012. na riječkom Korzu – cijena 20,00 kn

kupnjom prigodnih poklona i čestitki na štandu

doniranjem i/ili kupnjom eksponata na donatorskoj večeri

dodjelom nagrada za potrebe tombole

doniranjem za uređenje prostora, stolarije, namještaja, sanitarija i cjelokupnog građevnog materijala...

Uplate kunske donacije vrše se na račun Visoke poslovne škole PAR otvoren kod Karlovačke banke broj: 2400008-1110138208 sa naznakom za humanitarno-sportsku akciju „Studenti za studente“.