KBC Rijeka

17.07.2019.

Volontiraj u riječkoj bolnici kao informator!

Autor: Smiljana Radović Lagator

KBC Rijeka raspisao je javni poziv za info volontere, koji će pacijentima i posjetiteljima pružati informacije o bolničkim uslugama, odjelima i njihovim lokacijama na tri lokaliteta (Rijeka, Sušak i Kantrida). Volonteri će pružati i pratnju do tražene lokacije te, između drugih poslova, biti zaduženi i za informiranje osoba s invaliditetom o ulazima u bolničke zgrade s prilagođenim prilazom za invalidska kolica te liftovima.

Volontiraj u riječkoj bolnici kao informator!

Detaljnije zadatke, tražene kompetencije, način pripreme za ovu poziciju i ostale informacije pronađite u Pozivu i opisu volonterske pozicije. Informacije o početku volonterskog programa nalaze se na web stranici KBC-a Rijeka na kojoj je objavljen javni poziv za volontersko mjesto INFO volonter/ka prijavni obrazac za volontere  kao i ostali korisni dokumenti i informacije vezane za mogućnost volontiranja u KBC-u.

Prijavni obrazac se može dostaviti na e-mail volontiraj@kbc-rijeka.hr, poštom na adresu KBC Rijeka, Krešimirova 42, 51000 Rijeka (uz naznaku “Volonteri”) ili osobno u Odjel za socijalni rad (prostorije Službe zdravstvene njege, prizemlje zgrade Ravnateljstva).

Kontakt osobe i koordinatorice volontera/ki su Biljana Stanković i Marta Radoš, telefonski brojevi za više informacija (od 10 do 15 sati): 091 447 8507 ili 091 447 8517.

Tagovi: