Sam svoj majstor

29.10.2019.

U Riperaju četvrtkom radionice popravaka malih kućanskih aparata

Od četvrtka, 31. listopada, od 17 do 19 sati, u Riperaju Komunalnog društva Čistoća u Ulici Ivana Zajca 20b počinju tematske radionice popravaka malih kućanskih aparata uz pomoć električara. Radionice će se organizirati svakog četvrtka do kraja godine u istome terminu.

U Ulici Ivana Zajca 20/b otvoren je novouređeni prostor gradske radionice Riperaj. Riječ je o novom projektu KD-a Čistoća, vrijednom 280.000 kuna, kojim su Riječani dobili mjesto na kojem će moći besplatno popraviti neispravne sitne kućanske uređaje, razbijeni i oštećeni namještaj, odjeću, igračke i slično. Na raspolaganju će im biti i podrška majstora, koji će im pomoći u rješavanju kvarova, te teže dostupni alat koji se inače ne isplati kupovati.

KD Čistoća poziva zainteresirane građane da se jave u Riperaj, uz napomenu da se radi po principu „sam svoj majstor“, uređaje se popravlja tijekom radionice te ih se ne ostavlja u prostoru Riperaja.

„Ukoliko imate kod kuće mikser, sušilo za kosu, toster ili sličan uređaj koji trenutno nije u funkciji – dođite u Riperaj i naš će električar uz najveću pažnju uložiti napore da ga se zajedničkim snagama popravi!“, navode iz Čistoće.

Informacije o radionicama su dostupne na Facebook stranicama Riperaja.