Radovi na cesti

30.08.2018.

U petak i subotu privremena regulacija prometa kod rotora Martinkovac

U sklopu izgradnje rotora Martinkovac, u petak ujutro, 31. kolovoza, odvijat će se radovi na asfaltiranju sjevernog privoza Ulice Martinkovac na raskrižju s Ulicom Miroslava Krleža, izvijestio je Gradski prometni centar. Za vrijeme asfaltiranja, promet će se odvijati suženim kolnikom pod ručnom regulacijom prometa, a vozači se pozivaju na korištenje obilaznih pravaca.

U ovoj godini nastavljaju se projekti izgradnje i rekonstrukcije prometnica na području Rijeke, koji će omogućiti bolje protočnost i sigurnost prometa, ali i unaprjeđenje ostale komunalne infrastrukture. Naime, u većini slučajeva uređenje prometnica prati izgradnja ili sanacija ostale infrastrukture, poput vodovodnih i plinskih instalacija ili distributivne telekomunikacijske kanalizacije. Radovi se odviju na prometnicama kojima upravlja Grad Rijeka, ali i državnim cestama, uz sufinanciranje Grada Rijeke te komunalnih i trgovačkih društava u gradskom (su)vlasništvu.

Također, u noći s petka na subotu, od 23 do 5:30 sati, zbog radova na spajanju oborinskog kolektora, promet će biti zatvoren za sav promet u ulici Martinkovac. Gradski autobusi na linijama 2 i 102 prometovat će stoga privremenom trasom: od stanice Dražice – ul.Tina Ujevića – ul.Dobrice Cesarića – ul.Miroslava Krleže – ul.Bartola Kašića – ul.Mate Lovraka – do okretišta Srdoči, u polasku i povratku.

Za to vrijeme kao glavni obilazni pravac koristit će se dio Ulice Tina Ujevića, od raskrižja s Ulicom Dražice preko Ulice Dobriše Cesarića do raskrižja s Ulicom Miroslava Krleže, koja će se privremeno preregulirati iz jednosmjernog u dvosmjerni način prometovanja.

Tagovi:
Dijelovi grada:
  • Martinkovac
  • Srdoči