KD Vodovod i kanalizacija

17.01.2020.

U noći s ponedjeljka na utorak bez vode naselja Svilno, Grbaste i Tutnovo te Čavle i Jelenje

U ponedjeljak, 20. siječnja, od 22 sata do 6 sati u utorak, 21. siječnja, privremeno će se obustaviti isporuka vode u naseljima Svilno, Grbaste i Tutnovo u gradu Rijeci te na području cijele općine Čavle i Jelenje. Razlog privremenog prekida su radovi na rekonstrukciji cjevovoda u vodospremi Vojskovo.

Čista voda za čisti svijet, voda

Za vrijeme privremenog prekida vodoopskrbe, opskrba vodom bit će omogućena putem autocisterni koje će kružiti navedenim područjem te autocisterne kod Psihijatrijske bolnice Lopača.

Mole se svi korisnici vodne usluge da se opskrbe dovoljnim količinama vode. Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe tj. dolaska vode, voda se treba pustiti  da istječe dok se ne razbistri.

Radovi zbog kojih dolazi do privremenog prekida u vodoopskrbi dio su oko 6,7 milijuna kuna vrijedne investicije - rekonstrukcije oko 670 metara tlačnog cjevovoda i izgradnje iste dužine opskrbnog cjevovoda od crpne stanice „Kukuljanovo“ do vodospreme „Vojskovo.

U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi.

Popis područja koje će ostati bez vode dostupan je na internetskim stranicama Rijeka Kontakt Centra (www.ri-info.net). Informacija se može dobiti i u KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. na broj telefona 211 906.