od utorka 22. travnja

22.04.2014.

U Autotroleju omogućen prihvat Diners Club kartica

Temeljem ostvarene suradnje KD Autotrolej d.o.o. Rijeka i kartične kuće Erste Card Club d.o.o., od utorka 22. travnja 2014. sve mjesečne putne karte javnog gradskog prijevoza moći će se kupiti i Diners Club karticom.

Autotrolej

Prihvat Diners Club kartica je omogućen na svim prodajnim mjestima Autotroleja, pa će se tako mjesečne putne karte za prvu zonu Grada Rijeke i cijelog tarifnog područja (I. – IV. Zona) moći kupiti u Rijeci na adresama Trg bana J. Jelačića i na Delti, dok je u Opatiji prihvat omogućen na Slatini.

O suradnji na području prihvata Diners Club kartica direktor Prodaje mreže u Erste Card Clubu d.o.o. Tihomir Prišlin istaknuo je sljedeće: “Zadovoljstvo nam je da smo, kao dio Erste Grupe  koja s Gradom Rijekom uspješno surađuje, svoju suradnju proširili i na područje prihvata Diners kartica na prodajnim mjestima KD Autotrolej. Vjerujemo da će ovakav način plaćanja gradskog prijevoza, građanima Rijeke i cijele okolice, dodatno pojednostaviti i plaćanje.“

Direktor KD Autotrolej Željko Smojver kazao je kako će se omogućavanjem prihvata Diners Club kartice na prodajnim mjestima KD Autotrolej prodaja mjesečnih pokaznih karata olakšati i ubrzati, a sve sa ciljem maksimalnog zadovoljenja svih potreba naših korisnika za ostvarivanjem lakše i jednostavnije kupovine mjesečnih karata i korištenje javnog gradskog prijevoza.