Uspjeh humanitarne akcije

10.10.2017.

Sve za našu djecu: Otvorena čekaonica s igraonicom na dječjoj onkologiji

Na Odjelu dječje hematologije i onkologije na Kantridi svečano je otvorena novouređena čekaonica s igraonicom za male pacijente i njihove roditelje. Rezultat je to velike humanitarne akcije „Sve za našu djecu“ u organizaciji Humanitarne udruge Riječko srce i Kanala Ri, zahvaljujući kojoj je prikupljeno čak 230.000 kuna.

Na Odjelu dječje hematologije i onkologije na Kantridi svečano je otvorena novouređena čekaonica s igraonicom za male pacijente i njihove roditelje. Rezultat je to velike humanitarne akcije „Sve za našu djecu“ u organizaciji Humanitarne udruge Riječko srce i Kanala Ri, zahvaljujući kojoj je prikupljeno čak 230.000 kuna. Taj novac, uz dodatnih 50.000 kuna Udruge, sponzora i raznih donatora, uložen je u uređenje prostora u dječjoj bolnici.

Taj novac, uz dodatnih 50.000 kuna Udruge, sponzora i raznih donatora, uložen je u uređenje prostora u dječjoj bolnici. Kompletni radovi adaptacije i opremanja čekaonice i igraonice na Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka izvedeni su u roku od sto dana od završetka akcije.

Podsjetimo, u sklopu javne kampanje Udruge i Kanala Ri, uz pokroviteljstvo Grada Rijeke, sredstva za uređenje prikupljala su se tijekom travnja i svibnja ove godine i to na razne načine – prodajom majica i šalica na Korzu, uključivanjem riječkih škola koje su prodavale svoje rukotvorine te organiziranjem sportskih i gastro događanja te velikog humanitarnog koncerta na Trgu Riječke rezolucije tijekom kojeg su građani svojim telefonskim pozivima donirali novac.

Kao i uvijek kad je potrebno pomoći, Riječani su još jednom pokazali svoje veliko srce i u velikom broju odazvali se akciji.