FOTOGALERIJA

16.05.2019.

Sve za našu djecu: Još nekoliko sati do početka velikog humanitarnog koncerta

Na Trgu Riječke rezolucije u tijeku su pripreme i tonske probe za večerašnji veliki humanitarni koncert „Sve za našu djecu“. Koncert počinje u 18 sati, a nastupit će Leteći odred, Alen Islamović, Neno Belan i Fiumens ,Gustafi, Jole, Mia Negovetić, Marko Tolja, Colonia, Davor Lukas (FIT), Mauro Staraj, Koktelsi, odnosno ukupno 24 izvođača. Ulaz na koncert je besplatan.

Akcija je namijenjena uređenju senzorne sobe za terapiju djece s down sindromom u Udruzi Rijeka 21. U akciji se može sudjelovati pozivom na humanitarni telefon 0609009 (5kn+pdv) .

Kanal Ri i TV Istra prenosit će koncert, a u studiju Kanala Ri bit će organiziran Call centar iz kojeg će se na humanitarni telefon 060 9009 javljati poznati građani, sportaši, glazbenici, liječnici, novinari i mnogi drugi.

Humanitarnom koncertu prethodi Festival humanosti koji će se održati od 10 do 17 sati na Korzu. Djeca iz vrtića, škola i učeničkih domova te njihovi profesori i odgajatelji na štandovima će prodavati vlastoručno izrađene rukotvorine, a prihod ide u korist akcije Sve za našu djecu, za opremanje senzorne sobe za terapiju djece s down sindromom. Sve će pratiti i glazbeni program odnosno nastup Šajete, dječjih zborova, mažoretkinja, Klaunice Karmelino i drugih.

Pokrovitelji koncerta su Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija.