Od 19. do 25. veljače

09.02.2018.

Stiže nam još jedna Rijeka psihologije

Stiže nam još jedna Rijeka psihologije! S najbogatijim programom do sada, manifestacija će se održavat u tjednu od 19. do 25. veljače na više lokacija u Rijeci i okolici. Kao i ranijih godina, čekaju nas brojna predavanja, radionice, tribine i okrugli stolovi, a tijekom tjedna trajat će i humanitarna akcija na Korzu i u Zapadnom trgovačkom centru.

Stiže nam još jedna Rijeka psihologije! S najbogatijim programom do sada održavat će se u tjednu od 19. do 25. veljače na više lokacija u Rijeci i okolici. Kao i ranijih godina, čekaju nas brojna predavanja, radionice, tribine i okrugli stolovi, a tijekom tjedna trajat će i humanitarna akcija na Korzu i u Zapadnom trgovačkom centru.
Foto: press

"S čak osamdeset i četiri aktivnosti koje su pripremili naši psiholozi, saznajte nešto više o roditeljstvu i odgoju djeteta, ulozi očeva, osjećajima, međuljudskim odnosima, rukovođenju, pregovaranju, traženju posla, donošenju odluka, zdravlju, stresu, mindfulnessu, različitim psihoterapijskim pravcima i tehnikama te brojnim drugim temama", navode organizatori Rijeke psihologije, manifestacije čiji je cilj je popularizacija psihologije i promicanje njenog položaja u društvu.

Bogat program manifestacije dostupan je na službenim stranicama Rijeke psihologije.