Glazbeni petak u gradu

10.08.2018.

Ribarska fešta na Gatu, primorske melodije na trgovima

Ovaj petak u Rijeci svakako neće nedostajati dobre zabave, ukusne hrane i izvrsne glazbe. Na više lokacija u centru grada održat će se glazbeno-zabavni programi, najavljuje Turistička zajednica grada Rijeke.

U sklopu manifestacije „Noći riječkih trgova“ na riječkom Pavlinskom trgu u subotu, 29. srpnja 2017., koncertni nastup održao je bend Dijagnoze. Radi se o grupi koju su oformili članovi pjevačkog zbora s Medicinskog fakulteta u Rijeci. Djeluju od početka ove godine, a među članovima benda su aktualni studenti i doktori.

Zabava počinje već od 18 sati na Gatu Karoline Riječke sajmom na kojem vas očekuju brojni morski specijaliteti po povoljnim cijenama i niz zabavnih igara koje su pripremili organizatori. U večernjim satima na Gatu, u sklopu Ribarske fešte, za vruću atmosferu pobrinut će se Klapa Nevera Rijeka, Grooversi i Učiteljice.

Od 21 sati Pavlinski trg ispunit će melodije najljepših  čakavskih pjesmama. Primorska noć bit će u izvedbi Karin Kuljanić , Maria Lipovšeka Battifiace i popularnog belcanto pjevača Jose Butorca uz pratnju  Tončija Grabušića na bubnjevima, Damjana Grbca na kontrabasu i Roberta Grubišića te klavirista Mladena Žmaka.

U sklopu manifestacije Noći riječkih trgova i plaža na Trgu Šišmiš u Starom gradu zabavljat će vas glazbeni dvojac, Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, poznatiji kao grupa Dalmatino.