RIJEKA

05.04.2016.

Radovi u Ulici Dolac

Autor: Mia Mohorić

U Ulici Dolac do 8. travnja 2016. godine izvoditi će se radovi na zamjeni završnog sloja kolnika. Za vrijeme izvođenja radova Ulica Dolac biti će zatvorena za sav promet, dok će se promet Strohalovom ulicom odvijati dvosmjerno. Parkiranje vozila u ulicama Dolac i Strohalova neće biti moguće stoga molimo vlasnike vozila da uklone svoja vozila - u suprotnom ista će biti uklonjenja od strane specijaliziranog vozila „pauk".

Radovi će se izvoditi u sklopu redovitog održavanja nerazvrstanih cesta od strane ugovornog izvođača Ceste-Rijeka, Kukuljanovo, a po njihovu okončanju iscrtati će se nova horizontalna signalizacija sukladno rješenju zahvata Zone smirenog prometa u ulicama Dolac i Strohalova. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se mogu produžiti van najavljenog roka.

Po dovršetku najavljenih radova, režim prometa u Strohalovoj ulici ostati će i dalje dvosmjeran, dok će promet zapadnim dijelom ulice Dolac biti jednosmjeran u smjeru prema zapadu kao i do sada. Nova regulacija prometa podrazumijeva da u Strohalovoj ulici, zbog dvosmjernog prometa više neće biti parkirnih mjesta, dok će u ulici Dolac parkirna mjesta biti označena samo uz lijevi (južni) nogostup. 

Molimo za strpljenje građana do okončanja radova, a sve vozače pozivamo na oprez i poštivanje privremene prometne signalizacije. 

Tagovi:
Dijelovi grada:
  • Dolac