visoka poslovna škola par organizira

22.04.2014.

Prvi PAR Sajam međunarodne kuhinje

U organizaciji Visoke poslovne škole PAR i PAR centra za jezike, 25. travnja s početkom u 17 sati, u prostorijama Visoke poslovne škole (Trg Riječke rezolucije 4) održat će se 1. PAR Sajam međunarodne kuhinje u sklopu kojeg će polaznici Centra za jezike, studenti Visoke poslovne škole, polaznici edukacija Poslovne akademije Rijeka te njihovi gosti, prijatelji i ostali gastroljupci uživati u delicijama svjetskih kuhinja, ali u vlastitom aranžmanu.

1. PIFF-a u organizaciji PAR Centra za jezike i Visoke poslovne škole PAR

Cilj ovog druženja jest osvjestiti značaj interakcije kulture i jezika pri učenju stranih jezika. Polaznici PAR Centra za jezike, zajedno s djelatnicima Visoke poslovne škole PAR i Poslovne akademije Rijeka pripremiti će delicije karakteristične za zemlje govornih područja koja se nude putem tečajeva jezika u Centru za jezike, ali i onih kojima pripadaju ili sami polaznici ili zaposlenici. Tako će se na meniju naći gastro delicije s okusom Hrvatske, Makedonije, SAD-a, Španjolske, Venezuele, Italije, Njemačke, Kine.

1. PAR Sajam međunarodne kuhinje prvi je događaj u organizaciji PAR Centra za jezike s ciljem promicanja značaja učenja stranih jezika u sklopu cjeloživotnog učenja.