Zatvaranje prometnica

21.04.2017.

Posebna prometna regulacija zbog održavanja utrke Tour of Croatia

Danas i sutra su na rasporedu četvrta i peta etapa biciklističke utrke Tour of Croatia te posebna prometna regulacija na ruti od Crikvenice prema Učki.

Tour of Croatia

Prometna regulacija je sljedeća:

  • 4. etapa u petak, 21. travnja, od Crikvenice do Umaga: za sav promet bit će zatvorena dionica Matulji – tunel Učka – Lupoglav od 13:40 do 15:30 sati, odnosno do izlaska posljednjeg sudionika ili pratnje.
  •  5. etapa u subotu, 22. travnja, od Poreča do Poklona na Učki: biciklisti prolaze dionicom Veprinac – Matulji, koja će biti zatvorena za sav promet u vremenu od 14:40 do 15:35 sati, odnosno do izlaska posljednjeg sudionika ili pratnje.

Kao dio pete etape, u subotu, 22. travnja, domaćin ove velike utrke bit će i Rijeka, a biciklisti će prolaziti po Korzu oko 15.50 sati.

Više informacija dostupno je na službenim stranicama na Facebooku, Twitteru te Instagramu, kao i na službenoj internetskoj stranici: www.tourofcroatia.com.  

Organizator utrke je agencija Top Sport Events, koju predstavljaju Vladimir Miholjević, sportski i tehnički direktor te Ivan Črnjarić, event i marketing direktor utrke.