Kreativno-edukativna škola KEŠ

13.03.2018.

Počinju upisi u vikend školu poduzetništva u Staroj Sušici za riječke osnovce

Sutra, 14. ožujka, započinju prijave na još jednu vikend školu poduzetništva u dvorcu Stara Sušica, što će se od 20. do 22. travnja održavati u sklopu Kreativno-edukativne škole (KEŠ). Tema ovogodišnje škole je Umjetna inteligencija i pametni gradovi, a namijenjena je učenicima 6. i 7. razreda osnovne škole.

Sutra, 14. ožujka, započinju prijave na još jednu vikend-školu poduzetništva u dvorcu Stara Sušica, što će se od 20. do 22. travnja održavati u sklopu Kreativno-edukativne škole (KEŠ). Tema ovogodišnje škole je Umjetna inteligencija i pametni gradovi, a namijenjena je učenicima 6. i 7. razreda osnovne škole.

Škola se sastoji od interaktivnih radionica, simulacija i stvaralačkih pothvata koje će kroz zabavu i igru voditi stručnjaci tvrtke Ericsson Nikola Tesla d.d.. U tome će im pomoći i radni tim KEŠ-a, a sve kako bi osnovnoškolci stekli nove vještine i umijeća te proveli nezaboravni vikend u bajkovitom okruženju.

Cijena za polaznike iznosi 296,00 kuna (uz subvenciju Grada Rijeke koja iznosi 120,00 kuna). Prijave traju do 13. travnja, a prijaviti se možete i online pristupnicom na stranicama Doma mladih.

Više informacija možete dobiti i na iva@dom-mladih.hr ili 051 512 715., kao i na Facebook stranici KEŠ -a.