Na Gatu Karoline Riječke

25.09.2015.

Otvoren 3. Rijeka Nautic Show

Svečanim otvaranjem u 11 sati na Gatu Karoline Riječke, započeo je treći "Rijeka Nautic Show".Organizator sajma je Zajednica tehničke kulture Grada Rijeke u suorganizaciji s Lučkom upravom Rijeka, a pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice Grada Rijeke. Vrijedan doprinos i potporu organizaciji, pored tvrtke ACI, dali su sponzori Zagrebačka banka, Triglav osiguranje, Botel Marina, Tower centar Rijeka, Restoran Gardens, Caffe bar Karolina, Grawe osiguranje, tvrtka Ino-Arh i auto kuća AC Dujmović, kao i medijske kuće Novi list, Kanal Ri, Radio Rijeka, Burza Nautike i list La voce del popolo.

Posjetiteljima Rijeka Nautic Show-a svoje će proizvode, usluge i različitu opremu predstaviti 70-tak izlagača s 50-tak plovila. Ovogodišnji sajam imat će iznimno bogat prateći program. Uz besplatne vožnje brodovima „Vila Velebita“ i gusarskim brodom „Korsaro“, posjetitelji će imati priliku razgledati izložbu inovacija i tehničkog stvaralaštva članica Zajednice tehničke kulture Rijeka i vidjeti zanimljivu pokaznu vježbu na moru Županijskog obavještajnog centra.

Glavni sponzor sajma, tvrtka ACI d.d. i ove je godine osigurala demonstraciju ronjenja za posjetitelje u bazenu smještenom na centralnom trgu sajma i razgledavanje podvodne izložbe Pogled u plavo. Svoj nastup u bazenu održat će i sinkro plivačice PK Primorje - Aqua Maris, a u večernjim satima posjetitelje očekuje se i atraktivan laser show. Bogat prateći program nadopunit će regata krstaša Nautika 2015 i kao regata 1000 otoka čije će se proglašenja pobjednika održati na sajmu.               

Radno vrijeme sajma je  petak od 11 do 20 sati,  subotu od 9 do 20 sati, te u nedjelju od 9 do 18 sati. Cijena ulaznice za posjetitelje je 10 kuna.

Informacije o programima mogu se dobiti na info pultu sajma kao i na internetskim stranicama www.rijeka-nautic.com.