Skupljeno više od 30 tisuća kuna za obnovu stambene zajednice Dječjeg doma u Lovranu

10.12.2012.

Održana humanitarno-sportska akcija „Studenti za studente“

Dana 06. prosinca 2012. u 18 sati u Sportskoj dvorani Zamet održana je humanitarno-sportska akcija „Studenti za studente“ organizirana s ciljem obnove stambene zajednice Dječjeg doma u Lovranu.

Humanitarno-sportska akcija Studenti za studente

Humanitarno-sportsku akciju, u organizaciji Visoke poslovne škole PAR i suorganizaciji Rukometnog kluba Zamet i Nogometnog kluba Rijeka, svojim je dolaskom podržao i Ministar znanosti, obrazovanja i sporta doc.dr.sc. Željko Jovanović koji je uručio priznanje najboljem studentu Visoke poslovne škole PAR za promicanje PAR-a na lokalnom i međunarodnom nivou te radu na projektima. Priznanje je dobio Michel Božac povodom 5. godišnjice PAR-a koju Visoka poslovna škola PAR slavi ove godine.

 

Humanitarno-sportsku akciju činila su tri događanja.

Humanitarno-sportska akcija Studenti za studenteAkciju su otvorili zametski zvončari, nakon čega su slijedili pozdravni govori dekanice Visoke poslovne škole PAR dr.sc. Gordane Nikolić te ravnateljice Dječjeg doma u Lovranu Sonje Kaplan koja je zahvalila studentima na uloženom trudu. Program se nastavio revijalnim utakmicama između studenata PAR-a, studenata ESN-a (Erasmus Student Network), učenika Ekonomske škole Mije Mirkovića te riječkih sportaša na čelu s proslavljenim rukometašima Valterom Matoševićem, Alvarom Načinovićem i ostalim rukometnim legendama. Plemenitom cilju  svojim sudjelovanjem pridružili su se i igrači RK Zameta, nogometaši HNK Rijeke te vaterpolisti Primorja Anđelo Šetka i Ivan Krapić, inače studenti Visoke poslovne škole PAR. Na donatorskoj večeri prodavani su vrijedni eksponati iz svijeta sporta, umjetnosti i popularne kulture od kojih valja izdvojiti potpisani dres zlatne vaterpolske reprezentacije iz Londona te odjevni predmeti iz serije „Larin izbor“. Neki od predmeta dostigli su visoku cijenu pa je na kraju skupljeno više od 30 tisuća kuna. Humanitarni događaj završen je humanitarnim partyjem u caffe baru Galaxie.

Ulaznice koje su se prodavale na štandu na Korzu, u Tower centru te na ulazu u Sportsku dvoranu Zamet bile su ujedno i tombola, a sretne brojeve tombole od danas možete pronaći na www.par.hr, a nagrade se mogu podići do 21. prosinca 2012.