Fotogalerija

26.07.2019.

Održan EKO utorak na Brajdi uz pekmeze, maline i aroniju

U utorak, 23. srpnja održana je još jedna promocija pod nazivom “EKOutorak” na Tržnici Brajda koja je okupila ekološki certificirane proizvođače s raznolikom ponudom domaćih ekoloških proizvoda.

ekoutorak

Među bogatom ponudom ekoloških proizvoda građani su mogli kupiti proizvode od malina, aronije, amula, lavande, razne džemove, med, kekse i torte, ulja, likere, vina, sokove, kao i svježe povrće.

Idući EKO utorak na Tržnici Brajda najavljen je za 30. srpnja, a proizvodi izlagača mogu se degustirati i kupiti u posebno označenoj zoni na Tržnici Brajda.

Također, tvrtka RIJEKA plus d.o.o. za „EKO utorak“ upućuje poziv svim zainteresiranim proizvođačima koji imaju certifikate o ekološkoj proizvodnji ili su u procesu ishođenja da izlože svoje proizvode na Tržnici Brajda u sklopu projekta. Kotizacija za sudjelovanje iznosi simboličnih 20 kuna, a osigurano je besplatno cjelodnevno parkiranje za vozila izlagača. Prijava za sudjelovanje moguća je pozivom na broj 051/311-487 (pon-pet od 8-16 h), putem elektroničke pošte: marketing@rijeka-plus.hr ili službene Facebook stranice Rijeka plusa.

Više o prethodnim izdanjima EKOutorka možete pogledati na web stranicama Rijeka plusa.

Tagovi:
Dijelovi grada:
  • Brajda