Obavijest iz Autotroleja

14.06.2012.

Od 18. lipnja 2012. na snazi ljetni vozni red

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako u ponedjeljak, 18. lipnja 2012. godine, na snagu stupa ljetni vozni red kako na lokalnim, tako i na županijskim linijama. Novi vozni redovi na lokalnim linijama koje su izmijenjene mogu se pogledati i preuzeti na web stranici www.autotrolej.hr; kao i vozni redovi za županijske linije gdje su posebnim napomenama označeni polasci koji za vrijeme školskih praznika ne prometuju.

Autotrolej

Također, u sklopu ljetnog voznog reda i početka sezone kupanja na plažama u Rijeci i okolici, KD Autotrolej najavljuje kako će se i ove godine pozorno pratiti prijevozne potrebe na linijama koje prometuju prema plažama, te će prema potrebi biti uvođeni dodatni polasci na linijama 1, 10 i 10A.

Nadalje, u smislu povećanja dostupnosti usluge javnog gradskog prijevoza što većem broju korisnika a samim time i podizanja stupnja zadovoljstva korisnika našom uslugom, od ponedjeljka, 18. lipnja, u upotrebi prestaje biti autobusno stajalište Titov trg. U prvom redu razlog leži u činjenici osiguravanja brže protočnosti linija 6, 8, 2A i 3 kroz centar grada, kao i malog broja korisnika navedenog stajališta. Posebno treba izdvojiti liniju 6 koja je do sada imala izuzetno otežano prometovanje uz Hotel Neboder zbog nepropisno parkiranih automobila, a što je često bio jedan od uzroka kašnjenja ove izuzetno frekventne lokalne linije.

Iz tog razloga linija 6 svoje novo stajalište imati će na Fiumari, dok će stajalište na Jelačićevom trgu (Fontana), od ponedjeljka biti u funkciji stajališta županijskih linija 22, 23, 28 i 30, te 18 i 18B. Na ovaj način korisnicima javnog gradskog prijevoz bit će omogućena dostupnija usluga prijevoza te lakše korištenje kako lokalnih tako i županijskih linija.

Ostale linije koje su koristile stajalište Titov trg, koristiti će stajališta na Fiumari – linija 2A, te u Ulici Ivana Grohovca – linija 3 i 8.

Tagovi:
Sviđa se korisniku:

Ukupno <3: 2