Počele prijave

10.09.2019.

Objavljen poziv za ulazak 11. generacije korisnika u Startup inkubator Rijeka

Javni poziv za ulazak jedanaeste generacije korisnika u Startup inkubator bit će otvoren od 9. rujna do 20. listopada, najavljeno je na konferenciji za medije. Nova generacija počinje s radom 28. listopada 2019. godine.

Javni poziv za ulazak jedanaeste generacije korisnika u Startup inkubator bit će otvoren od 9. rujna do 20. listopada, najavljeno je na konferenciji za medije. Nova generacija počinje s radom 28. listopada 2019. godine.

O prednostima ulaska u Startup inkubator Rijeka govorili su  Jana Sertić, pročelnica Odjela za poduzetništvo Grada Rijeke,  Dario Zorić, direktor Riječke razvojne agencije PORIN d.o.o. i  Neven Vorkapić, tim „Kapela Distilling Company“ pobjednik 10. generacije Startup inkubatora Rijeka.

Startup inkubator namijenjen je osobama koje posjeduju znanja i ideje iz područja industrijskog dizajna, različitih znanstvenih i stručnih područja, informacijskih tehnologija, računalnih aplikacija i dr.

Prijave se provode radi ocjene poslovnih ideja timova kojima će Startup inkubator pružiti podršku u razradi poslovne ideje, njenoj komercijalizaciji i pristupu izvorima financiranja.

Startup inkubator Rijeka svojim timovima kroz osmomjesečni individualizirani program omogućuje besplatan radni prostor s pristupom brzom internetu u trajanju od godine dana, mentorsku podršku u razradi poslovne ideje (preko 30 mentora koji pokrivaju razna područja – IT, produkt dizajn, marketing, pravo, računovodstvo i porezi itd.) 30-ak predavanja i radionica pomno pripremljenih kako bi se timovima omogućio brzi izlazak na tržište, tehničku pomoć u izradi, validaciji i implementaciji poslovnog plana, izradu prototipa za inovativne koncepte s komercijalnim potencijalom, kontakt s potencijalnim investitorima,  sudjelovanje na nacionalnim i međunarodnim start up događajima te novčane nagrade za najbolja tri tima.

Za sve kojima je potrebna pomoć oko provjere ideja i sastavljanja prijave bit će održana radionica na temu "Kako do ideje i prijave za Startup?",  i to u dva termina: 20. rujna (petak) te 17. listopada 2019. godine (četvrtak) u Startup inkubatoru s početkom u 18 sati.

Više o Javnom pozivu i predavanjima na web stranici Startup Inkubatora Rijeka i društvenim mrežama – Facebook profilu.