Besplatna predavanja i radionice

06.02.2017.

Obilježavanje Startup Europe Week Rijeka 8. i 9. veljače u Visokoj poslovnoj školi PAR

Autor: Ana Sušić

Besplatnim predavanjima i radionicama te umrežavanjem zainteresiranih sudionika u srijedu i četvrtak, 8. i 9. veljače, u Visokoj poslovnoj školi PAR obilježit će se Startup Europe Week u Rijeci. Osim toga, sudionicima će se pojasniti i mogućnosti koje im startup zajednica može pružiti.

U srijedu i četvrtak, 8. i 9. veljače, u Visokoj poslovnoj školi PAR besplatnim predavanjima i radionicama te umrežavanjem zainteresiranih sudionika obilježit će se Startup Europe Week u Rijeci. Osim toga, sudionicima će se pojasniti i mogućnosti koje im startup zajednica može pružiti.

Inicijativa za organizaciju ovakvog događaja stigla je iz Europske komisije iz programa Startup Europe pa će se tako Startup Europe Week istovremeno obilježavati u 40-ak europskih zemalja, odnosno u više od dvjesto gradova diljem Europe, uključujući i Rijeku.

Glavni organizatori riječkog događaja su Visoka poslovna škola PAR u suradnji sa Startup inkubatorom Rijeka pri Odjelu za poduzetništvo Grada Rijeke, a partneri na projektu su Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci Step Ri, Riječka razvojna agencija Porin i Silos.

Svečano otvorenje bit će održano u srijedu, 8. veljače u 14 sati.

„Startup Europe Week Rijeka je jedinstvena prilika za upoznavanje i interakciju sa svim relevantnim institucijama koje su potpora startupovima u našoj regiji, ali isto tako i prilika za upoznavanje sa startup scenom i mogućnostima koje ona pruža“, poručio je Dario Zorić.

Konferenciju Startup Europe Week Rijeka najavili su organizator Konferencije Dario Zorić iz Visoke poslovne škole PAR, voditeljica Startup inkubatora Rijeka Vlasta Linić, direktor Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci Step Ri Boris Golob i viša savjetnica Riječke razvojne agencije Porin Mirta Klaričić.

Više informacija o događaju i prijavama na Konferenciju na stranicama Visoke poslovne škole PAR